Du kan formentlig godt spare låsen til en dobbelt altandør væk

17 maj 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Hvor tit låser du egentlig din dør?

Hvis der er tale om døren ind til dit værelse, så låser du den måske, når du vil være helt sikker på ikke at blive forstyrret, eller når du ikke er derinde, og du vil sikre, at der ikke kommer folk derind – det sidste kan man opleve i et kollektiv.

Men hvis nu det er et værelse i et hjem, hvor man er en familie, så er der jo ingen grund til at låse ens værelsesdør, når der ikke er nogle hjemme, for så låser man hoveddøren.

Døren til soveværelset hos ens forældre er formentlig heller aldrig låst, så man altid kan komme derind, hvis man er bange om natten.

Og man låser heller ikke den hoveddør, mens man er hjemme, for naboen kigger altid ind, og eller ser folk gode til at banke eller ringe på, når de vil have, at man kommer og åbner op for dem.

Dubbel altandörr

Der er måske slet ingen grund til den lås på ens nye dobbelt altandør

Lad os så sige, at du vil købe en dobbelt altandør hos Klarfonster.se, og den enten kommer med en lås i, eller du er ret så sikker på, at du vil sætte en lås i den på et tidspunkt.

Det er jo bare noget, som man gør, uden man tænker nærmere over det, for en dør, der vender udad mod altanen, haven, terrassen eller andet skal da kunne låses.

Det er man også nødt til at sørge for i langt de fleste tilfælde, at den kan, men hvis det nu er en dobbelt altandør ud til en altan, der er mange etager oppe, og den måske er hegnet ind, så er det jo svært at bryde ind her, så man kan lige så spare den lås væk.

Det er jo et valg at tage.