Elegante møbler fra Nanna Ditzel

Vil du pryde dit hjemme med flot, dansk design? Så skal du kigge lidt nærmere på Nanna Ditzel. Det danske brand er kendt for sine enkle, men smukke designs. De passer ind i ethvert klassisk, moderne eller nordisk hjem. Her i artiklen kan du læse meget mere om det danske brands historie, hvordan du indretter med møblerne og hvor du kan købe dem. 

Hvem er Nanna Ditzel?

Nanna Ditzel var en kvindelige, dansk designer med meget innovative designs bag sig. Hun blev udlært som møbelsnedker i 1943 og begyndte allerede i 1944 og udstille sine møbler. Siden begyndelsen har hun fået et utal af både danske- og internationale designpriser for sine flotte designs. Hun ses derfor som en af Danmarks vigtigste designere. Udover det er hun også anerkendt for at være meget eksperimenterende, når hun designer møbler. 

Indret med møbler fra Nanna Ditzel

Når du skal indrette din stue, dit kontor eller et andet rum med møbler fra det danske mærke, kan du helt klart skabe en både klassisk og moderne stil. Møblerne bærer præg af det klassiske, idet man tydelig kan se det gode og gennemførte håndværk. Det moderne toner frem i de enkle og minimalistiske udtryk. Med disse møbler kan du derfor opnå et gennemført, enkelt og nordisk udtryk i dit hjem. Farverne på møblerne er typisk klassiske og rolige eller markante og skarpe. 

Hvor kan du købe Nanna Ditzel møbler?

Hvor finder du de elegante og eksklusive, danske møbler? Du kan finde dem ved forskellige forhandlere, der fører klassisk, dansk design. Det kunne f.eks. være hos webshoppen Designklassikershop.dk – her finder du et stort udvalg af møbler fra Nanna Ditzel. Der er både lænestole, sofaer, skriveborde, bænke, vugger, stumtjenere, sofaborde og meget mere. Du kan gå på opdagelse i shoppen, og se om der er noget, som falder i din smag.