Få den bedste gulvafslibning pris hos din lokale gulvmand

04 marts 2020
Astrid Pedersen
Få den bedste gulvafslibning pris hos din lokale gulvmand

Hvis dit før så smukke og ensartede trægulv er begyndt at udvise tegn på slitage i en grad så det ikke længere kan blive pænt ved almindelig gulv vask, kan du med fordel kontakte dit lokale gulvfirmamed henblik på et tilbud om gulvafslibning.

Hvordan foregår en gulvafslibning?

Til en gulvafslibning anvendes en gulvslibe maskine, som er et temmelig kraftigt og tungt apparat. Maskinen er forsynet med en sliberondel, som roterer i det horisontale plan, og på hvilken man kan montere sandpapir i varierende korn tykkelser. Maskinen føres hen over gulvet i en jævn bevægelse.

Det kræver en vis styrke og et sikkert håndelag at udføre en gulvafslibning, hvorfor det også anbefales at man overlader opgaven til en faglært håndværker med flere års erfaring. Efter selve gulvafslibningen skal gulvet efterbehandles. Dette kan gøres med sæbe, lud, olie, maling eller lak alt efter ønske og behov. Også her er det en god idé at lade en professionel gulvsliber varetage arbejdet.

Hvad koster en grundig gulvafslibning?

Prisen på en gulvafslibning afhænger i sagens natur af trægulvets areal, hvor mange kringelkroge, der findes i boligen, samt træværkets generelle tilstand og beskaffenhed. Disse faktorer har nemlig indflydelse på antallet af gulvsliberens forventede arbejdstimer i forbindelse med din gulvafslibning.

Der ud over varierer prisen på de forskellige former for efterbehandling også – og derfor vil de dygtige og kompetente medarbejdere hos Gulvkanonen altid tage dit trægulv i øjesyn samt gennemføre en indledende samtale med dig om dine ønsker og forventninger førend et endeligt tilbud afgives.

Du kan til gengæld være sikker på, at priserne på gulvafslibning hos Gulvkanonen ligger blandt de laveste i landet. Gulvkanonen er et af Danmarks største gulvfirmaer, og kan derfor benytte sig af en række stordrift fordele hvad angår indkøb af materialer og udstyr.

Du kan læse mere om gulvafslibning og priser på Gulvkanonen.dk