Få den bedste hjælp til VVS i Roskilde

Få den bedste hjælp til VVS i Roskilde

Når badeværelset eller køkkenet skal istandsættes, og du ønsker andet og mere end blot at få malet væggene eller sat klinker op, er det højst sandsynligt nødvendigt at hyre autoriserede fagfolk ind til projektet. Der er nemlig mange opgaver i forbindelse med blandt andet elektricitet og VVS arbejde, som du hverken kan eller må udføre selv. Du kan være nok så handy en gør det selv mand – når det drejer sig om de faste el eller VVS installationer i bygningen, skal der professionelle håndværkere på banen.

Hvorfor kan jeg ikke selv lave mit VVS arbejde?

Det er selvfølgelig ikke alt arbejde i forbindelse med renovering, som du ikke selv må udføre. Du må for eksempel hjertensgerne selve rense dit afløb, og du kan også sagtens selv få lov at montere en ny vandhane, et brusehoved, eller måske et helt armatur. Groft sagt kan man sige, at alt, hvad du ikke umiddelbart selv kan skrue af og tage med dig ud af bygningen hører til de faste installationer. Og skal der fifles med dem, bør du overlade fifleriet til en autoriseret VVSer.

Dette er påbudt ved lov – og det er der flere gode grunde til. For det første kan du faktisk sætte andre menneskers liv og helbred på spil, hvis du selv roder med eksempelvis afløb, tilkobling til din vandhane, eller gas ledninger. En forkert monteret samling på en gasledning kan føre til lækager, som kan forårsage kultilte forgiftning eller eksplosions brand. Og får du ved en fejl blandet spildevand og drikkevand, fordi du selv forsøge at flytte et afløb, kan alle beboere i ejendommen risikere forgiftning blot ved at drikke vandet fra vandhanen.

Hvis du ønsker hjælp til VVS arbejde i forbindelse med ombygning og renovering, kan du med fordel kontakte en VVSer i dit lokal område. Er du bosiddende i Roskilde eller omegn, hedder din lokale VVSer John Holm – læs mere på https://www.johnvvs.dk/