Få en dygtig boligadvokat med på holdet, når drømmeboligen skal købes

Få en dygtig boligadvokat med på holdet, når drømmeboligen skal købes

Er du på jagt efter drømmeboligen – og har du eventuelt et hus eller en lejlighed på hånden, som kunne være det helt rigtige hjem for dig og din familie? Så kan det være fristende at slå til med det samme. Men her bør du træde et skridt tilbage, og tage en dyb indånding. Du kan nemlig hurtigt komme til at begå en stor fejltagelse. Og derfor har du brug for en dygtig boligadvokat.

Hvorfor skal jeg vælge eboligadvokat.dk som min boligadvokat, når jeg køber bolig?

Hos eboligadvokat.dk får du alle de klassiske ydelser, en boligadvokat tilbyder som standard – bare billigere. Ved køb af bolig tilbyder eboligadvokat.dk at gennemgå din sag inden for 24 timer efter at du har rettet henvendelse til en af de tilknyttede boligadvokater. Det skal jo som regel gå stærkt, hvis drømmeboligen skal i hus, så at sige.

Advokathuset eboligadvokat.dk er certificeret boligadvokat gennem Danske BOLIGadvokater. Denne certificering indebærer underlæggelse af en lang række etiske retningslinjer og regler, som foreskriver, at boligadvokaten ikke må modtage henvisnings provision i forbindelse med bolighandel. Dette er din sikkerhed for, at boligadvokaten er på din side, og har dine interesser i fokus.

Hos eboligadvokat.dk får du desuden faste, lave priser på alle standard ydelser, for eksempel boligkøb pakken. Denne pakke indeholder services så som gennemgang af købsaftalen og alle nødvendige dokumenter i forbindelse med handelen, telefonisk eller face to face rådgivning, udarbejdelse af diverse forbehold i handlen, diverse korrespondance samt drøftelse og forhandling med sælger og mægler, rådgivning om ejerskifteforsikring og husforsikring, udarbejdelse og anmeldelse af skødet til tinglysning samt udarbejdelse af refusionsopgørelse. Eboligadvokat.dk arbejder efter ”no cure no pay” princippet – det vil sige, at går handelen i vasken, koster det dig ikke en øre.

Du kan læse meget mere om, hvad en billig boligadvokat kan tilbyde dig, på eboligadvokat.dk