Få en smuk teint med den rette hudpleje

17 august 2020
Astrid Pedersen

En god hudpleje rutine er en stærkt forudsætning for en smuk, ren og spændstig hud. Selvfølgelig spiller kosten og dit stress niveau også en stor rolle for hudens velbefindende. Men du kan faktisk komme rigtig langt hvis du sørger for at pleje din hud gennem rensning morgen og aften og så de rette plejende cremer i løbet af dagen og natten.

Det betyder ikke at du skal anskaffe et kæmpe arsenal af creme, serum, olie, lotion og ansigtsmasker samt diverse rense produkter – i hvert fald ikke så længe du køber de bedst egnede produkter til hudpleje.

Hvordan plejer jeg min tørre hud?

Lider du af tør og irritabel hud oplever du sikkert ofte at huden ikke rigtig vil optage næring. De cremer, du påfører huden, lægger sig blot som en film oven på denne og trænger ikke rigtig ned i dybden. Det er vigtigt at du ikke bare overfodrer huden med fugt eller fedt, da den sandsynligvis blot vil reagere med endnu større irritation.

En tør hud har nemmere ved at udvikle allergi, og derfor bør du vælge produkter med så lavt et indhold af kunstige tilsætnings stoffer som overhovedet muligt. Du skal gå efter naturlige produkter som er særligt rettet imod pleje af den tørre hud. Dette gælder såvel dine rense produkter som din dag og nat creme. Og så bør du mindst en gang om ugen supplere din hudpleje med en fugtgivende maske – eventuelt en sheet mask.

Hvor kan jeg købe produkter til hudpleje online?

Du kan med fordel købe hudpleje online hvis du ønsker adgang til et større udvalg end i de fysiske butikker. Den kendte kosmetik og makeup kæde Sephora er selvfølgelig også til stede online med et aldeles bredt og velassorteret udvalg af lækre produkter til rens, pleje og beskyttelse af din hud. Køb hudpleje online hos Sephora via den online shop på sephora.dk