Få mere glæde af din terrasse

Få mere glæde af din terrasse

Der er få ting så hyggeligt, som at sidde på en terrasse en dejlig sommerdag, sammen med venner og familien og der er gang i grillen. Desværre er der ikke helt så mange af den type sommerdage i Danmark, som vi ellers kunne ønske os og derfor kan det være en god ide at få terrassen helt eller delvis overdækket. Et overdække giver flere muligheder for at bruge terrassen. Du kan sidde i læ, hvis det blæser eller regner, men hvor det stadig er varmt nok til at sidde ude. Det samme gælder også, hvis det er for varmt at sidde ude. Her kan overdækket også skærme for varmen, så man kan sidde ude og nyde solen. Du kan finde mere inspiration her https://www.kun-terrasser.dk/overdaekket-traeterrasse

Husk at vedligeholde din terrasse

Hvis du har en træterrasse er det vigtigt at du med jævne mellemrum afsætter tid til at gennemgå den og give den en omgang træpleje. Du skal udskifte rådne planker og løse søm. 

Hvis det er længe siden den sidst har fået en omgang træpleje og den ser lidt trist og grim ud kan du overveje først at sandblæse den og fjerne gammel maling og snavs. Husk at vælge fint sand da du ellers kan flænse træet. Træet skal have tid til at tørre inden du påfører træplejen. Træet skal mættes men det skal ikke sejle i olie. Husk at være ekstra omhyggelig med enderne. Er du i tvivl om terrassen har fået nok, så giv den en ekstra omgang.

Hvis du er omhyggelig med at vedligeholde din træterrasse, vil den holde i mange år og stadig se ud som ny. 

En ekstra fordel ved at vedligeholde den er også at man får fjernet grønne alger, der ikke alene ikke ser pæne ud, men også gør terrassen glat at gå på når det har regnet.