Gør stuen lækker med disse enkle tips

Gør stuen lækker med disse enkle tips

Tomme vægge er et tegn på et ufuldstændigt rum. Det betyder ikke, at du skal fylde hele væggen, men det er vigtigt at dekorere væggene med kunst. Det behøver ikke at være dyrt for at skabe et lokkende og sammenhængende look. Hvad en person betragter som kunst, kan være drastisk anderledes end hvad en anden mener. Den bedste du kan gøre, er at følge dine instinkter, når det kommer til, hvad du kan lide, og hvad der vil ske i din stue.

Belysning

Belysning er et noget komplekst element i ethvert rum. I stuer er det mindre vigtigt end i mere utilitaristiske lokaler som køkkenet, men der er stadig nogle vigtige overvejelser, som ikke bør ignoreres. Det vigtigste er at inkludere hver af de tre hovedtyper af belysning: atmosfære, opgave og accent. Lyskilder skal placeres på forskellige niveauer i hele rummet. Overvej lysekroner eller forsænket belysning, bord-, gulv- og væglamper.

Farver

At vælge den rigtige farve er noget af det mange kæmper med, og hvis der er noget, som de fleste har prøvet at gøre forkert, så er det at vælge farven som det første. Det er relativt let at male (det kan være kedeligt, men det er ikke svært), og det er billigt, men vælg først dine møbler og din stil og herefter en farve der passer til det.

Opmåling

Ligegyldigt hvilken del af din stue, du arbejder på; tæpper, vinduer eller møbler, skal du sørge for at kende målene og størrelsen på det område, hvor du vil placere møbler. Ingen kan huske det hele, og intet er sat i sten, men det er en god ide at skrive målene ned, så du hurtigt kan finde dem når det bliver nødvendigt.

Når det kommer til at indrette stuen er regler gode at have, men i sidste ende skal du gøre det, der fungerer bedst for dig og det der er mest behageligt for dit øje.

Få mere inspiration på https://nyhedshuset.dk/