Hent din medicin på det lokale apotek

16 august 2021
Astrid Pedersen

Alle byer i Danmark er forsynet med et apotek, et håndkøbsudsalg eller et udleveringssted for receptmedicin. På den måde sikres det at alle borgere har adgang til såvel udlevering af den medicin, de får udleveret af lægen, som til professionel rådgivning og vejledning i forbindelse med indkøb af håndkøbsmedicin, kosttilskud eller andre apoteker varer.

Der er således rig mulighed for at blive klogere på medicin og præparater når du vælger aktivt at bruge dit apotek når du henter din receptpligtige medicin.

Hvor kan jeg hente min receptmedicin i Randers?

Hvis du leder efter et sted hvor du kan få udleveret læge ordineret medicin på recept i Randers er der op til flere muligheder. Du kan med stor fordel benytte hovedapoteket i Randers, Randers Jernbane Apotek, som har sin centrale beliggenhed på Vestertorv i Randers.

Det er nemt at komme til Randers Jernbane Apotek uanset om du er i bil, til fods, på cykel eller med bussen. Der er rigtig gode adgangsforhold på Randers Jernbane Apotek. Og så finder du nogle af de dygtigste apoteks personaler hos Randers Jernbane Apotek, i form af veluddannede og erfarne farmakonomer og farmaceuter som står klar til at rådgive dig omkring din receptmedicin.

Andre muligheder for afhentning af receptmedicin i Randers

Foruden Randers Jernbane Apotek finder du i Randers op til flere medicin udleveringssteder og håndkøbs udsalg.

Apoteket Thorsbakke, som ligger i Randers Sundhedscenter, er oplagt at benytte hvis du er tilknyttet en af lægerne i centret. Langå Apotek ligger i Randers forstaden Langå og er det oplagte valg for dig som bor i dette område. Og har du ikke mulighed for at komme ind til byen tilbyder Randers Jernbane Apotek medicin udlevering til udleveringsstederne i Stevnstrup, Spentrup og Harridslev.

Du kan læse mere om Randers Jernbane Apotek, og finde dit lokale medicin udleveringssted, på hjemmesiden randersjernbane.apotekeren.dk