Ølbrygning – en hobby for dig?

12 februar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Skal der øl på bordet til festerne i løbet af den kommende sommer? Så kunne du overveje selv at starte en produktion.

Det bliver mere og mere populært selv at brygge sit eget øl – og dette er bestemt ikke uden grund. Ølbrygning er en sjov og spændende hobby som ikke kræver den store investering hverken når det gælder tid eller penge.

Formedelst få tusind kroner og et minimalt tidsforbrug får du en ganske håndgribelig gevinst i form af lækkert, hjemmebrygget øl som du selv kan tappe på flaske og forsyne med egen etiket.

På den måde kan du uden den helt store indsats dupere venner og familie med øl af egen produktion, og vinde tilfredsstillelsen derved. Og du får samtidig en interessant hobby som du kan udvikle på i det uendelige.

ølbrygning

Hvordan kommer jeg bedst i gang med ølbrygning som hobby?

Det fine ved at optage ølbrygning som din nye hobby er at du ikke behøver at bruge hvad der svarer til spidsen af en jetjager på brygudstyr til at begynde med. Du vil som grøn novice fint kunne klare dig med et begynder sæt til ølbrygning samt en All Grain Kit efter eget valg.

Uanset om dit første batch øl skal være bock, ipa, pilsner, weissbier, porter eller måske jule eller påske bryg kan du finde den All Grain Kit som skal bruges til dette formål hos Hjemmebryggeren.

En All Grain Kit indeholder alle de ingredienser som skal bruges til fremstilling af den valgte øl type, i nøje afstemte mængder. Derfor kan ølbrygning faktisk ikke rigtig slå fejl når du benytter en All Grain Kit.

Find avancerede bryganlæg hos Hjemmebryggeren

Senere hen kan du vælge at opgradere fra begynder sæt til et semi professionelt bryganlæg. Et sådant kan du finde hos Hjemmebryggeren – tjek den online shop på hjemmesiden hjemmebryggeren.dk