Oplev blandt andet det engelske fodboldliv med fodboldrejser

02 juni 2021
Anders Lundtang Hansen

Du er en garvet fodboldfan, der har din yndlings ovre i England, som du har fulgt næsten siden barnsben, fordi din far også var fan af klubben.

Dit barndomsværelse var prydet med spillerne fra klubben på plakater, og senere begyndte du da også selv til fodbold, og helt frem til i dag følger du nidkært med i mange fodboldkampe og ligaer – specielt den engelske Premier League med din yndlingsklub i.

Derfor samler du tit vennerne til at se vigtige kampe, om det er i weekenden eller på hverdage, hvor I traditioner for, hvad I pynter jer med, hvad I spiser de dage og så videre.

Men det er bare ikke nok at opleve det bag TV-skærmen: du vil jo virkelig gerne opleve stemningen på nærmeste hånd, som du har hørt og set så meget om.

Hvis drømmen skal gå i opfyldelse, så skal det også ske fuldt ud, så du vil se på fodboldrejser til Premier League.

Kom helt tæt på engelsk fodbold med fodboldrejser

For godt nok kunne du begynde at sammensætte alle delelementerne til at få en formfuldendt tur ud af det, men du ved bare også, at der er nogle mennesker og arrangører, der har bedre forstand og erfaring med den slags; så når pengene skal gives ud, så skal de gives til nogle, der kan klare det meste for dig.

Du har endda overtalt nogle af vennerne til at tage med, så I kan få en fælles oplevelse ud af det, som I aldrig glemmer.

Så kan I endelig komme til at besøge den berømt stadion, som I har set jeres helteklub spille på så mange gange.

Efterfølgende kan der blive tid til en pint på den lokale, hvor de mange fans mødes, og I kan mødes fans af klubben, der måske kommer mange vegne fra.