Sådan planlægger du trampolin til nedgravning

Sådan planlægger du trampolin til nedgravning

Der er – i metaforisk forstand og bogstavelig forstand – en del gravearbejde at lave, når man skal forberede sig til at lave nedgravning af trampolin, om det så er derhjemme i privaten eller ved en offentlig institution, men i dette eksempel tager vi udgangspunkt i, at den trampolin til nedgravning skal finde sted hos private mennesker.

Som det første må man gøre sig klar med sig selv, hvor meget plads man kan undvære derhjemme med trampolin til nedgravning, hvor der er bedst plads, og hvor man på længere sigt kan se noget være udlagt permanent i ens have – for sådan en trampolin er ikke en, man lige tager ind for aftenen.

Den er jo gravet ned, så der skal meget arbejde til at forvandle haven til, hvordan den så ud, før man fik nedlagt den trampolin.

Dernæst kan du for eksempel gå ind at finde den model af en trampolin, der passer til de mål på trampolinguiden.dk, hvor du også kan finde en del flere praktisk råd.

Men fordi man har gjort op med sig selv, at der er god plads til en nedgravet trampolin derhjemme, så skal man stadig finde det rette sted.

Det kan for eksempel være et, hvor der ikke er så meget blæst og trækvinde, men måske ønsker man også, at man som forældre i hjemmet eller på terrassen altid kan holde øje med dem, der hopper på trampolinen, hvorfor man gerne vil kunne være i stand til at se hele tiden.

Når de ting så er afgjorte, så kan man begynde på det praktiske med at nedlægge trampolinen, og her skal man helst vælge en dag med godt vejr.

Kan man ikke selv overskue det, skal man måske have hjælp til det eller bede professionelle folk om at gøre det for en, så man er sikker på, at det bliver gjort godt nok.