Sådan vælger du den rette trusse

Sådan vælger du den rette trusse

Lækkert lingeri gør at du føler dig mere tilpas både i hverdagen eller hvis du ønsker at pifte stemningen lidt op i soveværelset for din partner. Når du skal vælge trusser, er det blandt andet vigtigt at vælge efter komfort og hvad du føler dig bedst tilpas i. Der er rigtig mange kvinder der vælger super lækker og fræk g-streng fordi det er noget mænd elsker. G-strengen er inspireret af de Brasilienske karnevalsdragter. En G-strendstrusse er et stykke lingeri, der netop kun dækker det nødvendige og overlader resten til fantasien. Det en type af trusse, som du kan bruge til hverdag eller ved særlige anledninger.

Hvis du ikke føler dig tilpas i en g-strengstrusse, kan du i stedet vælge en almindelig trusse. Det er langt mere behagelig og holder bedre på formene. 

Hvor skal du købe dine trusser henne?

Hvis du går og overvejer at købe nye trusser, kan det anbefales at handle online. De seneste undersøgelser viser at flere er begyndt at købe undertøj og sit lingeri online. Det kan der være flere gode årsager til. Først og fremmest er det oftest en privat sag, når man skal handle lingeri til sig selv eller sin partner. Da undertøjsbutikkerne oftest er placeret i centrum eller på strøget, kan der være stor chance for at støde ind i venner, bekendte eller familiemedlemmer. Det kan dermed blive akavet, hvorfor man helst undgår at tage ind i de fysiske undertøjsbutikker.

Her kan du i stedet handle i fred og ro på nettet. Der er som regel også et langt større udvalg af både kendte og nye brands. Du kan derfor se på mange nye og spændende kollektioner, hvorfor du med stor sikkerhed kan finde noget der vil falde i din smag. Derudover er det oftest også billigere at handle på nettet end at købe i den fysiske detailhandel.

Se et stort udvalg af hverdagstrusser her hos https://www.love-lingeri.dk/hverdags-lingeri/trusser