Tjansen som havemand kan være en god adspredelse for dig

Tjansen som havemand kan være en god adspredelse for dig

Går du og leder efter noget arbejde, som du ikke nødvendigvis skal bruge resten af tilværelsen på?

Savner du bare lidt forandring fra det, du der vant til, hvor du lige har brug for noget orlov til at prøve sig selv af på et andet område, så du kan komme tilbage med nyopladede batterier?

Det kunne jo tænkes, du var løbet sur i at sidde på et kontor hver dag, så du trængte til at komme ud. Det er ikke, fordi du hader dit arbejde, du har bare brug for andre omgivelser, så du kan blive kvikket op og være klar til at komme med nye indspark til din vante arbejdsplads.

Faktisk kan det ende med at blive en fordel for dit firma!

Du er måske typen, der ikke gider dase, når du er på ferie, faktisk vil du hellere arbejde, for det trives du med, men du vil bruge dine evner og hænder på en anden måde, end du er vant til.

Dog skal du ikke give dig i kast med noget, hvor du skal til at tage hverken en kort eller lang uddannelse, måske lige et kort kursus med en introduktion og lidt praktisk erfaring, men så heller ikke mere.

Eller du leder efter en fin ferietjans, hvor du kan finde dig selv og måske endda tjene lidt penge samtidig, hvilket heller ikke vil være at fornægte.

Her falder det at være havemand faktisk ind under alle de parametre.

Man kan sagtens være ufaglært på dette område og hurtigt skifte arbejdsplads, hvis man lige vil forsøge sig et andet sted, eller man bare ikke trives et givent sted.

Man kan være et sted længe eller kort tid, og måske får man skabt sig nogle forbindelser, så man altid kan komme retur igen et givent sted og prøve sig af.