Vælg selv retterne til din julefrokostbuffet

02 november 2021
Emilie Jacobsen

advertorial

Vil du gerne gøre julefrokosten nemmere for dig at holde ved, at du får nogle andre til at lave maden for dig? Men har du svært ved at finde et sted, hvor du kan få lige præcis de retter, som du gerne vil have? I det tilfælde kan det være en god ide for dig, at du ser nærmere på Kokken og Jomfruen. Det er et cateringfirma, der giver dig mulighed for fuldstændig selv at sammensætte din egen julefrokostbuffet. Derfor kan du nemt få de retter, som du gerne vil. 

Det er særligt en fordel for dig, hvis I plejer at spise nogle lidt mere utraditionelle retter til julefrokosten. For du vil helt sikkert kunne finde masser af julefrokostbuffeter, hvor der er flæskesteg, frikadeller og fiskefileter, men det kan være sværere, hvis I for eksempel plejer at spise roastbeef, sylte, confiterede andelår eller æbleflæsk. Det vil ikke være alle steder, at I har mulighed for at få det, men det kan du altså hos Kokken og Jomfruen. Se mere på https://www.kokken-jomfruen.dk/ 

Med vælg selv-julefrokost kan der være noget for alle

Det kan også være, at du ikke vil have en vælg selv julefrokost, fordi du gerne vil have nogle bestemte retter, men måske fordi der er nogle af dine gæster, der spiser på en særlig måde. Det kan være, at de ikke spiser kød, er allergiske over for gluten eller har nogle andre præferencer i forhold til, hvordan de spiser. Der kan det være langt nemmere for dig, at du selv kan sammensætte buffeten i forhold til, hvis der er nogle andre, der har gjort det for dig. 

Er der nogle, der har en så særlig diæt, at de slet ikke vil kunne spise noget af det, der er i julefrokostudvalget, kan du sagtens foretage nogle tilkøb af for eksempel salater, så de kan spise det.